ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER MED ATT SPRINGA VID COSTA DEL SOL!

Från Fuengirola till Nerja – 80 km  4 etteper

23 till September 28, 2019  –  Grupp av 10 till 20 personer.

UNDER NÄGRA DAGAR KAN DU SPRINGA MED OSS OCH NUJTA AV SOLKUSTEN HAVET, NATUREN, SEVÄRDDIGHETER, GASTRONOMI OCH MYCKET MER!

NJUT AV DESSA FANTASTISKA UPPLEVELSER MED MALAGA TOUR RUNNING!

MALAGA TOUR RUNNING är ett turism företag som erbjuder ett roligt, hälsosamt och hållbart sätt att turista i staden och naturliga miljöer med RUNNING-rutter.

Vi har förberett denna resa så att du kan springa en del av SENDA LITORAL, som sträcker sig längs en bit av Medelhavskustens: stränder, klippor, naturlandskap och städer fullas av liv, sol och historia.

Vill du delta i våra unika running rutter, men har inget sällskap att springa med? Inga problem, kom med oss och på kort tid kommer du att ha nya vänner att dela detta fantastiska äventyr med!

Under nästan 80 km (från vår avresa i Fuengirola) besöker vi Benalmádena, Torremolinos, Málagas huvudstad, La Cala del Moral och Rincón de la Victoria, för att sedan sluta vår running tour med att springa längs Litoral( Kusten).

Vi kommer att besöka den populära staden Nerja, med berömda grottor, Balcón de Europa, men även en vandringsväg i Sierra de Almijara väntar på oss, där vi kommer att njuta av en fantastisk utsikt över staden och havet.

 

 

DETTA INGÅR

– Boende i 4 ****, hotell 6 dagar / 5 natter med frukost i dubbelrum. Enkelrummet har ett separat tillägg.

– Transport: Flygplats – Hotell och Hotell – Flygplats.

– 3 dagar att springa längs kusten och 1 dag av vandring i Sierra de Nerja.

– Privat buss för transporten från Rincon de la Victoria till Nerja.

– Inträde till grottorna i Nerja med ljudguide på engelska.

– Bagagetransport mellan etapper.

– Försäkrings inför skada.

– Sällskaps bil under etapperna.

– En flaska vatten och hälsosamma tilltugg för etappen.

– Runner tränare under etapperna.

– EVENT-medalj efter avslutad total turné.

 

 

 

 

 

EJ INGÅR

– Flygbiljetter, lunchar och middagar, turistbesök, övriga privata aktiviteter.

 

 


PLANERING AV RESAN OCH ETAPPER

 

DAG 23/9: Senaste tiden för att komma in till hotellet i Fuengirola, 18:00

Ankomst till Malaga och hämtning på flygplatsen “MÁLAGA – COSTA DEL SOL” vid en mötesplats under överenskommande tiden. Du måste skicka till oss ditt flygnummer, flygbolag, ankomsttid och hur många personer som kommer (om du reser med fler personer) 3 dagar före resan.

– Transport till hotellet i Fuengirola och klockan 19:30 VÄLKOMST TALK med Victoria González, Runner Guide och chef för Málaga Tour Running och Juan Carlos Córdoba, Vientur Sverige.

– PRESENTATION AV DELTAGARNA.

 

DAG 24/9: Etapp 1

– FUENGIROLA – TORREMOLINOS: 20 km ca.

Alla etapper börjar på morgonen efter frukost, som serveras mellan 09.00 / 09.30 hs.

– Vi börjar med att springa längs strandpromenaden kungen av Spanien där vi kan se de breda stränderna, skulpturerna, restaurangerna och den livliga staden.

I vissa delar kommer vi att behöva gå längs stranden, passerar mellan klippor och upp och ner trappor, men vi kommer alltid åtföljas av Medelhavet till höger av vårt springande. Vi kommer att ha några små backar upp (som vi kan gå) och även kommer vi att gå igenom några asfalterade delar längs vägen.

Från km 10, i Benalmádena, kommer vi att återuppta Senda Litoral och anländer till Puerto Marina, där vi kommer att se de fantastiska båtarna och butikerna i köpcentrumet.

Vi fortsätter att springa enligt planering längs strandpromenaden tills vi anländer till Torremolinos och sedan kommer vi att gå till vårt hotell.

Från och med då kommer alla att njuta av resten av dagen såsom bäst önkas.

VAD KAN DU GÖRA I TORREMOLINOS:

Du kan njuta av en avkopplande eftermiddag på stranden eller poolen på hotellet, besöka Battery Park och hyra en båt för att navigera runt den stora viken, även besöka Casa de las Navajas känt som huset av neo design – Mudejar hus byggd av en rik lokal affärsman, därifrån kan vi gå ner på gågatan San Miguel fylld med restauranger, barer, souvenirbutiker, etc., och sedan nå Plaza San Miguel för att kunna besöka den barocka kyrkan San Miguel.

 

 

DAG 25/9: Etapp 2

TORREMOLINOS – MALAGA: 20 km ca.

Vi börjar vid strandpromenaden och anländer till stranden Guadalmar.

Vid Senda Litoral går vi till en klippa för att sedan springa inne i Guadalhorces naturreservat, ett naturområde med kaniner, rävar, uttrar, kameleonter och många typer av fåglar.

Vi kommer att gå längs vägar och gränder för att komma till motorvägen där vi kommer att korsa en 300 meter gångbro till den andra sidan av floden och försätta springa i reservaten.

Efter några kilometer kommer vi tillbaka till stranden och är i staden Malaga för att hålla igång springanden längs strandpromenaden Antonio Banderas, staden centrum och Paseo del Parque fram till hotellet.

VIKTIGT:

För att starta den 3: e. etappen nästa dag kommer vi att springa en Tour i  stadens historiska centrum, där det finns flera av de mest emblematiska platser av staden, dock utan att stanna i  någon av de platser som anges nedan, som vi rekommenderar att besöka.

VAD KAN DU GÖRA I MÁLAGA:

 – Du kan besöka Alcazaba, den Romerska Teatern, Gibralfaro Castle, Domkyrkan, Malaga Museum, Picasso-Museet och födelseplats konstnären, Thyssen-Museet, Centre Pompidou, Muelle Uno, gå ner till Calle Larios och Plaza de la Konstitutionen.

 

DAG 26/9: Etapp 3

– MÁLAGA – RINCÓN DE LA VICTORIA – 20 km ca.

– RUNNING TOUR börja med en ca 7 km springande i den mest emblematiska av den historiska stadskärnan i Malaga och Monte Gibralfaro upp till (100 meter) därifrån kommer vi att kunna se en fin utsikt över staden och medelhavet.

Vi fortsätter att springa längs Paseo Maritimo Pablo Ruiz Picasso bredvid stranden, barer och kaféer för att nå Marina och fortsätta vidare att springa ner genom Paseo kanadensare. Vi börjar skymta Raven Rock, en klippformation som är en mängd biologisk enklav eftersom den innehåller “Malagueña Siempreviva” (utrutnings hotade arter)

Väl framme vid stranden av Rock kommer vi att fortsätta att springa längs havet till LA CALA DEL MORAL, en liten stad med fantastiska stränder och njuta av utsikten genom porten av klippor Cantal tills Rincon de la Victoria, där avslutas i det fina området vår 3: e. etapp.

VAD KAN MAN GÖRA I RINCON DE LA VICTORIA:

Du kan besöka: skatt grotta, en av endast tre grottor känd i världen med marint ursprung, med grottmålningar, arkeologiska föremål, etc, du kan även besöka den arkeologiska parken i Medelhavet, BIZMILIANA FORTEN, KYRKA OUR LADY OF CANDELARIA ( i Benagalbón) mm.

 

 

 

DAG 27/9: Etapp 4

– TRASNPORT I PRIVATBUS FRÅN RINCÓN DE LA VICTORIA TILL NERJA – Vandring på 14 km ca.

Bussen hämtar oss vid hotell dörren i El Rincón, och efter 44 km kommer vi fram till MARO, en hamn i NERJA, för att besöka en av de mest spektakulära grottorna i Spanien, som är en unik plats av kulturella intressen och historiska arv i Spanien.

Dess imponerande gallerier med stalaktiter (det är den största i världen med 33 meter hög!) Och stalagmiter lämnar dig andfådd! Inuti finns 589 grottmålningar från Upper Paleolithic och den senaste förhistorian, men av skäl för bevara de kan man inte besöka.

När besöket börjar närma sig sitt slut går vi igenom souvenirbutiken för att köpa gåvor, och vi kommer att förbereda oss för att starta vandringen i Sierra de Almijara.

Vägarna kommer att ta oss nära naturen och havet och när vi når höjden  börjar vi gå ner till staden för att komma tillbaka till hotellet.

En stor del av befolkning i Nerja är av utlänningar som bor året runt, eftersom dess klimat och soliga dagar gör det till en idealisk plats att bo.

VAD KAN MAN GÖRA I NERJA:

I Nerja stad kan du besöka EL BALCÓN DE EUROPA. och skåda en speciell utsikt över havet och klipporna Maro, CALAS och BEACHES som Burriana, Calahonda, Caletilla, Hall, Torrecilla, etc., gå igenom sina historiska kvarter av smala och vita hus och den polpulära PAINTED STREET full av affärer, restauranger, och ritten av carabineros.

 

SLUTET AV VÅRT TREVLIGA ÄVENTYR

DAG 28/9

Vi har haft några fantastiska dagar tillsammans fyllda av SPORTS och TOURISM aktiviteter samt glädje på Costa del Sol, vi har även besökt kuststäder, historiska monument, museer, kyrkor, restauranger, affärer, stränder och allt som alla har valt att göra på sin fritid.

Efter frukost kommer vi att säga adjö och privatbussen kör till flygplatsen.

Men säkert kommer många av er att återvända till oss på en annan resa och vi kommer garanterat att erbjuda nya upplevelser!

Det har varit fantastiskt att träffa er och dela vår kärlek till sport, spring och natur, och som vi alla delar oförglömliga minnen som vi kommer att dela med familj och vänner …

… Vi har uppnått vårt mål!

 

 


PRIS, RESERVATION OCH AVBÄSTELNINGS POLICY

 

Pris per person i dubbelrum € 1109

Pris per person i enkelrum € 1265

– PRE-RESERVE: 25% av det totala kostnad.

– Efter 15 dagar: betalas 25% för att BEKRÄFTA RESERV.

– 50% RESTERING måste betalas fram till 1 augusti 2019.

– RETUR: Fram till 08/10/2019.

Återbetalning görs, om man inte ska åka, med en reservation på 5% av beloppet för MALAGA TOUR RUNNING. Undantag med läkarintyg.

– Från och med den 10 augusti, om det finns lediga platser, betalas den totala summan av resan för att reservera en plats.

 Kontakt i Sverige för information

Juan Carlos Córdoba, Vientur Sverige.

Telefon: +46 70 864 19 71

E-post: [email protected]

 

 • Chevron down Privacy Policy
 • Download

  PRIVACY POLICY OF THE WEBSITE

  www.malagatourunning.com

  I – PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY

  Respecting the provisions of the current Legislation, Málaga Tour Running, (hereinafter also Website) is committed to adopt technical measures
  and organizational requirements, according to the level of security appropriate to the risk of Data collected.

  Laws that this Privacy Policy incorporates

  This Privacy Policy is adapted to current Spanish and European regulations regarding the protection of personal data on the internet. In particular, the same It respects the following rules:

  Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of April 27 of 2016, concerning the protection of natural persons with regard to the
  processing of personal data and the free circulation of these data. (RGPD)

  The Organic Law 15/1999, of December 13, Protection of Data of Character Personal (LOPD)

  Royal Decree 1720/2007, of December 21, by which the Regulation is approved of development of the Organic Law 15/1999, of December 13 of Protection of Data of a personal nature (RDLOPD)

  Law 34/2002, of July 11, on Services of the Information Society and Electronic Commerce (LSSI-CE)

  Identity of the Responsible for the Processing of Personal Data

  The person in charge of the treatment of the personal data collected in Málaga Tour Running is: María Victoria González Pérez, with NIF: 76879434W (hereinafter responsible for treatment)
  Your contact information is as follows:

  Address: Calle Meridiana 73, Málaga. Spain Contact telephone number: +34 665944476 Email: [email protected]

  Personal Data Registration

  Personal data collected by Málaga Tour Running extended on its pages,
  will be entered in an automated file, under the responsibility of the Responsible of treatment, and duly declared and registered in the General Registry of the

  Data Protection Agency that can be consulted on the website of the Agency
  Spanish Data Protection Center (http://www.agpd.es), in order to be able to
  facilitate, expedite and fulfill the commitments established between Málaga Tour Running and the User or the maintenance of the relationship established in the forms
  that this one refills, or to attend an application or consultation of the same one.

  Principles applicable to the processing of personal data

  The treatment of personal data of the User will be subject to the following principles set out in Article 5 of the RGPD:

  – Principle of readiness, loyalty and transparency: at all times the
  Consent of the User after completely transparent information of the purposes for which personal data are collected.

  – Principle of limitation of purpose: personal data will be collected with certain, explicit and legitimate purposes.

  – Principle of data minimization: the personal data collected will only be those strictly necessary in relation to the purposes for which they are treated.

  – Principle of accuracy: personal data must be accurate and updated.

  – Principle of limitation of the term of conservation: the personal data will only be maintained in a way that allows the User’s identification during the time necessary for the purposes of your treatment.

  – Principle of integrity and confidentiality: personal data will be treated way that your security and confidentiality is guaranteed.

  – Principle of proactive responsibility: the person responsible for the treatment will be the responsible for ensuring that the above principles are met.

  Categories of Personal Data

  The data categories that are dealt with in Malaga Tour Running are only identifying data. In no case are special categories of data treated personal within the meaning of article 9 RGPD.

  Legal Basis for the Treatment of Personal Data

  The legal basis for the treatment of personal data is consent.
  Málaga Tour Running undertakes to obtain the express and verifiable consent of the User for the treatment of their personal data, for one or various purposes specific.

  The User shall have the right to withdraw his consent at any time.
  It will be as easy to withdraw the consent as to give it. As a general rule, the withdrawal of consent shall not condition the use of the Website.

  On occasions in which the User must or can provide their data through
  forms to make inquiries, request information or for related reasons
  with the content of the Website, you will be informed in case that the completion of Some of them are mandatory because they are essential for the
  correct development of the operation performed.

  Period of retention of Personal Data

  Personal data will only be retained for the minimum time necessary to
  the purpose of its treatment, and in any case, only during the following term of 3 years, or until the User requests their deletion.

  At the moment in which personal data is obtained, the User will be informed about the period during which personal data will be kept or, when that
  is not possible, the criteria will be used for this term.

  Recipients of Personal Data

  Personal data will not be shared with third parties.

  In any case, at the moment in which personal data is obtained, you will be informed about the recipients or categories of recipients of Personal information.

  Personal Data of Minors

  Respecting the provisions of article 8 of the RGPD of 13 of the RDLOPD, only the over 14 years may grant their consent for the treatment of their
  personal data in a lawful manner by Málaga Tour Running. If it is a minor of
  14 years, the consent of the parents or guardians will be necessary for the treatment, and this will only be considered lawful in the measure in which they have authorized it.

  Secret and Security of Personal Data

  Málaga Tour Running is committed to adopting technical and organizational measures necessary, according to the level of security appropriate to the risk of the data collected from ensure that the security of personal data is guaranteed and that the
  destruction, loss or accidental or unlawful alteration of personal data transmitted, preserved or otherwise processed, or communication to unauthorized access to

  said data.

  The website has an SSL (Secure Socket Layer) certificate, which ensures that personal data are transmitted in a secure and confidential manner, since the

  transmission of data between the server and the user, and in feedback fully encrypted or encrypted.

  However, because Málaga Tour Running can not guarantee the inexputability
  of Internet or the total absence of hackers or others who access fraudulently
  to the personal data, the person responsible for processing undertakes to communicate the User without undue delay when a breach of the security of the
  personal data that is likely to involve a high risk to rights and
  liberties of natural persons. Following the provisions of article 4 of the RGPD,
  is understood as a violation of the security of personal data, any violation that
  cause the destruction, loss or accidental or unlawful alteration of personal data transmitted, preserved or otherwise treated, or the communication or access is not authorized to said data.

  The personal data will be treated as confidential by the person in charge of the treatment, who undertakes to inform and guarantee by means of a
  legal or contractual obligation, that such confidentiality is respected by its employees, associates and any person to whom the information is accessible.

  Rights derived from the processing of Personal Data

  The User has Málaga Tour Running, and may therefore exercise against the Responsible for the treatment the following rights recognized in the RGPD:

  – Right of access: it is the User’s right to obtain confirmation of whether Málaga
  Tour Running is trying or not your personal data, and if so, obtain
  information about your specific personal data and the treatment that
  Malaga Tour Running has made or performed, as well as, among other, the information available on the origin of said data and the recipients of communications

  made or planned for them.

  – Right to rectification: (“the right to be forgotten”): it is the right of the User, always
  that the current legislation does not establish the opposite, to establish the suppression of its personal data when these are no longer necessary for the purposes for which They were collected or treated; the User has withdrawn his consent to the treatment and this one does not have another legal basis; the User opposes the treatment and does not exist another legitimate reason to continue with it; the personal data has been illicitly treated; personal data should be deleted in compliance with a
  legal obligation; or the personal data have been obtained as a result of an offer
  direct service of the information society to a child under 14 years of age. further
  to delete the data, the Data Controller, taking into account the
  available technology and the cost of its application, must take reasonable measures
  to inform those responsible who are dealing with the personal data of the
  request of the interested party to delete any link to this personal data.

  – Right to the limitation of the treatment: it is the right to the User to limit the

  treatment of your personal data. The User has the right to obtain the limitation
  of the treatment when it challenges the accuracy of your personal data; the treatment is unlawful; The person in charge of the treatment no longer needs personal data, but the User needs it to make claims; and when the User has opposed
  to the treatment.

  – Right to data portability: in case the treatment is carried out by
  computerized means, the User shall have the right to receive from the Responsible processing your personal data in a structured format, commonly used and read mechanics, and to transmit them to another person responsible for the treatment.

  – Right of opposition: right of the User to not carry out the treatment of their personal data or the processing of them by the party
  of Malaga Tour Running.

  – Right not to be the subject of a decision based solely on the treatment automated, including the elaboration of profiles: the User has the right not to be object of this, unless the current legislation establishes the opposite.

  Thus, the User may exercise their rights through written communication directed to the Person in charge of the treatment with the reference: RGPD-www.malagatourunning.com and specifying:

  – Name, last name of the User, copy of the DNI. In cases in which the representation will also be necessary identification by the same means of person representing the User, as well as the document accrediting the representation.

  – Petition with the specific reasons for the request or information you want to access.
  – Address for the purposes of notifications.
  – Date and signature of the applicant

  – Any document that certifies the formula request.

  This application and any other attached document may be sent to: Mailing address: Calle Meridiana 73 (29018) Málaga, Spain Email: [email protected]

  Links from Third Party Websites

  The website may include hyperlinks or links that allow access to web pages
  from third parties other than Málaga Tour Running, and that are not operated by it. The owners of these websites will have their own data protection policy,
  being responsible for their files and privacy policies.

  Claims before the Control Authority

  If the User considers that there is a problem that affects their personal data, they will have right to effective judicial protection and to file a claim with the authority of Control, in particular, in the State in which he has his habitual residence, place of work, or place of the alleged infraction. In Spain, the control authority is the

  Spanish Agency for Data Protection (http://www.agpd.es)

  II – COOKIES POLICY

  Access to this website may involve the use of cookies. These are small
  amounts of information that are stored in the browser used by each User
  in the different devices that you can use to navigate. They facilitate navigation, they make more friendly and do not damage the navigation device.
  No cookie can extract personal information from the User or from your hard drive. The cookies that allow to identify a person are considered personal data. Therefore, the same Privacy Policy described above will apply to them. previously. In this sense for the use of the same will be necessary the
  consent of the user. This consent will be communicated based on a
  authentic choice, offered through an affirmative and positive decision before the Initial treatment, removable and documented.

  Our Own Cookies

  Are those that are sent to the user’s computer or device and managed
  exclusively by Málaga Tour Running for the best functioning of the Website.
  The information that is collected is used to improve the Quality of the Website and its Content and your experience as a User. These cookies allow the recognition of
  User as a recurring visitor to the Website and adapt the Content to offer
  contents that fit your preferences.
  The entities in charge of the supply of cookies may assign this information to
  third parties, as long as the law requires it or a third party who processes this information for said entities.

  Cookies & Social Networks

  Málaga Tour Running incorporates Social Network plugins that allow access to same from the Website. For this reason, social media cookies can
  stored in the User’s browser. The owners of such social networks
  they have their own data protection and cookies policies, being they responsible for their own files and their own privacy practices.

  The User must refer to them to be informed of said cookies, and in their case, of the processing of your personal data. For information purposes only indicate below the links where you can consult the policies of
  privacy and / or cookies.
  Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies
  Twitter: https://www.twitter.com/en/privacy

  Instagram: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

  Disable, reject and delete cookies

  The User can do this totally or partially from his device by means of the configuration of your browser (among which are Chrome, Firefox, Safari, Explorer). In this regard, the procedures for doing this may differ from a browser to another. Consequently, the User must resort to the instructions facilitated by the internet browser itself that you are using. If he rejects

  the use of cookies in whole or in part, you may continue to use the Website, although you may have limited the use of some of the benefits thereof.

  III – ACCEPTANCE AND CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

  It is necessary that the User has read and is satisfied with the conditions on the Protection of Personal Data contained in this Privacy Policy and
  of Cookies, as well as to accept the processing of your personal data so that the Responsible for the treatment can proceed to the same in the form, during the deadlines and for the purposes indicated. The use of the Website will imply acceptance of the Privacy and Cookies Policies of the same.

  Málaga Tour Running reserves the right to modify its Privacy Policy and Cookies, according to their own criteria or motivated by a change of Legislation, jurisprudence or doctrine of the Spanish Agency for Data Protection. Any Change will be notified explicitly to the User.

  This Privacy and Cookies Policy was updated on May 1, 2018 to
  adapted to Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council, 27 April 2016, concerning the protection of natural persons with regard to the
  processing of personal data and the free circulation of these data (RGPD).

KONTAKTFORMULÄR