Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER MED ATT SPRINGA VID COSTA DEL SOL!

Från Fuengirola till Nerja – 80 km  4 etteper

23 till September 28, 2019  –  Grupp av 10 till 20 personer.

UNDER NÄGRA DAGAR KAN DU SPRINGA MED OSS OCH NUJTA AV SOLKUSTEN HAVET, NATUREN, SEVÄRDDIGHETER, GASTRONOMI OCH MYCKET MER!

NJUT AV DESSA FANTASTISKA UPPLEVELSER MED MALAGA TOUR RUNNING!

MALAGA TOUR RUNNING är ett turism företag som erbjuder ett roligt, hälsosamt och hållbart sätt att turista i staden och naturliga miljöer med RUNNING-rutter.

Vi har förberett denna resa så att du kan springa en del av SENDA LITORAL, som sträcker sig längs en bit av Medelhavskustens: stränder, klippor, naturlandskap och städer fullas av liv, sol och historia.

Vill du delta i våra unika running rutter, men har inget sällskap att springa med? Inga problem, kom med oss och på kort tid kommer du att ha nya vänner att dela detta fantastiska äventyr med!

Under nästan 80 km (från vår avresa i Fuengirola) besöker vi Benalmádena, Torremolinos, Málagas huvudstad, La Cala del Moral och Rincón de la Victoria, för att sedan sluta vår running tour med att springa längs Litoral( Kusten).

Vi kommer att besöka den populära staden Nerja, med berömda grottor, Balcón de Europa, men även en vandringsväg i Sierra de Almijara väntar på oss, där vi kommer att njuta av en fantastisk utsikt över staden och havet.

 

 

DETTA INGÅR

– Boende i 4 ****, hotell 6 dagar / 5 natter med frukost i dubbelrum. Enkelrummet har ett separat tillägg.

– Transport: Flygplats – Hotell och Hotell – Flygplats.

– 3 dagar att springa längs kusten och 1 dag av vandring i Sierra de Nerja.

– Privat buss för transporten från Rincon de la Victoria till Nerja.

– Inträde till grottorna i Nerja med ljudguide på engelska.

– Bagagetransport mellan etapper.

– Försäkrings inför skada.

– Sällskaps bil under etapperna.

– En flaska vatten och hälsosamma tilltugg för etappen.

– Runner tränare under etapperna.

– EVENT-medalj efter avslutad total turné.

 

 

 

 

 

EJ INGÅR

– Flygbiljetter, lunchar och middagar, turistbesök, övriga privata aktiviteter.

 

 


PLANERING AV RESAN OCH ETAPPER

 

DAG 23/9: Senaste tiden för att komma in till hotellet i Fuengirola, 18:00

Ankomst till Malaga och hämtning på flygplatsen “MÁLAGA – COSTA DEL SOL” vid en mötesplats under överenskommande tiden. Du måste skicka till oss ditt flygnummer, flygbolag, ankomsttid och hur många personer som kommer (om du reser med fler personer) 3 dagar före resan.

– Transport till hotellet i Fuengirola och klockan 19:30 VÄLKOMST TALK med Victoria González, Runner Guide och chef för Málaga Tour Running och Juan Carlos Córdoba, Vientur Sverige.

– PRESENTATION AV DELTAGARNA.

 

DAG 24/9: Etapp 1

– FUENGIROLA – TORREMOLINOS: 20 km ca.

Alla etapper börjar på morgonen efter frukost, som serveras mellan 09.00 / 09.30 hs.

– Vi börjar med att springa längs strandpromenaden kungen av Spanien där vi kan se de breda stränderna, skulpturerna, restaurangerna och den livliga staden.

I vissa delar kommer vi att behöva gå längs stranden, passerar mellan klippor och upp och ner trappor, men vi kommer alltid åtföljas av Medelhavet till höger av vårt springande. Vi kommer att ha några små backar upp (som vi kan gå) och även kommer vi att gå igenom några asfalterade delar längs vägen.

Från km 10, i Benalmádena, kommer vi att återuppta Senda Litoral och anländer till Puerto Marina, där vi kommer att se de fantastiska båtarna och butikerna i köpcentrumet.

Vi fortsätter att springa enligt planering längs strandpromenaden tills vi anländer till Torremolinos och sedan kommer vi att gå till vårt hotell.

Från och med då kommer alla att njuta av resten av dagen såsom bäst önkas.

VAD KAN DU GÖRA I TORREMOLINOS:

Du kan njuta av en avkopplande eftermiddag på stranden eller poolen på hotellet, besöka Battery Park och hyra en båt för att navigera runt den stora viken, även besöka Casa de las Navajas känt som huset av neo design – Mudejar hus byggd av en rik lokal affärsman, därifrån kan vi gå ner på gågatan San Miguel fylld med restauranger, barer, souvenirbutiker, etc., och sedan nå Plaza San Miguel för att kunna besöka den barocka kyrkan San Miguel.

 

 

DAG 25/9: Etapp 2

TORREMOLINOS – MALAGA: 20 km ca.

Vi börjar vid strandpromenaden och anländer till stranden Guadalmar.

Vid Senda Litoral går vi till en klippa för att sedan springa inne i Guadalhorces naturreservat, ett naturområde med kaniner, rävar, uttrar, kameleonter och många typer av fåglar.

Vi kommer att gå längs vägar och gränder för att komma till motorvägen där vi kommer att korsa en 300 meter gångbro till den andra sidan av floden och försätta springa i reservaten.

Efter några kilometer kommer vi tillbaka till stranden och är i staden Malaga för att hålla igång springanden längs strandpromenaden Antonio Banderas, staden centrum och Paseo del Parque fram till hotellet.

VIKTIGT:

För att starta den 3: e. etappen nästa dag kommer vi att springa en Tour i  stadens historiska centrum, där det finns flera av de mest emblematiska platser av staden, dock utan att stanna i  någon av de platser som anges nedan, som vi rekommenderar att besöka.

VAD KAN DU GÖRA I MÁLAGA:

 – Du kan besöka Alcazaba, den Romerska Teatern, Gibralfaro Castle, Domkyrkan, Malaga Museum, Picasso-Museet och födelseplats konstnären, Thyssen-Museet, Centre Pompidou, Muelle Uno, gå ner till Calle Larios och Plaza de la Konstitutionen.

 

DAG 26/9: Etapp 3

– MÁLAGA – RINCÓN DE LA VICTORIA – 20 km ca.

– RUNNING TOUR börja med en ca 7 km springande i den mest emblematiska av den historiska stadskärnan i Malaga och Monte Gibralfaro upp till (100 meter) därifrån kommer vi att kunna se en fin utsikt över staden och medelhavet.

Vi fortsätter att springa längs Paseo Maritimo Pablo Ruiz Picasso bredvid stranden, barer och kaféer för att nå Marina och fortsätta vidare att springa ner genom Paseo kanadensare. Vi börjar skymta Raven Rock, en klippformation som är en mängd biologisk enklav eftersom den innehåller “Malagueña Siempreviva” (utrutnings hotade arter)

Väl framme vid stranden av Rock kommer vi att fortsätta att springa längs havet till LA CALA DEL MORAL, en liten stad med fantastiska stränder och njuta av utsikten genom porten av klippor Cantal tills Rincon de la Victoria, där avslutas i det fina området vår 3: e. etapp.

VAD KAN MAN GÖRA I RINCON DE LA VICTORIA:

Du kan besöka: skatt grotta, en av endast tre grottor känd i världen med marint ursprung, med grottmålningar, arkeologiska föremål, etc, du kan även besöka den arkeologiska parken i Medelhavet, BIZMILIANA FORTEN, KYRKA OUR LADY OF CANDELARIA ( i Benagalbón) mm.

 

 

 

DAG 27/9: Etapp 4

– TRASNPORT I PRIVATBUS FRÅN RINCÓN DE LA VICTORIA TILL NERJA – Vandring på 14 km ca.

Bussen hämtar oss vid hotell dörren i El Rincón, och efter 44 km kommer vi fram till MARO, en hamn i NERJA, för att besöka en av de mest spektakulära grottorna i Spanien, som är en unik plats av kulturella intressen och historiska arv i Spanien.

Dess imponerande gallerier med stalaktiter (det är den största i världen med 33 meter hög!) Och stalagmiter lämnar dig andfådd! Inuti finns 589 grottmålningar från Upper Paleolithic och den senaste förhistorian, men av skäl för bevara de kan man inte besöka.

När besöket börjar närma sig sitt slut går vi igenom souvenirbutiken för att köpa gåvor, och vi kommer att förbereda oss för att starta vandringen i Sierra de Almijara.

Vägarna kommer att ta oss nära naturen och havet och när vi når höjden  börjar vi gå ner till staden för att komma tillbaka till hotellet.

En stor del av befolkning i Nerja är av utlänningar som bor året runt, eftersom dess klimat och soliga dagar gör det till en idealisk plats att bo.

VAD KAN MAN GÖRA I NERJA:

I Nerja stad kan du besöka EL BALCÓN DE EUROPA. och skåda en speciell utsikt över havet och klipporna Maro, CALAS och BEACHES som Burriana, Calahonda, Caletilla, Hall, Torrecilla, etc., gå igenom sina historiska kvarter av smala och vita hus och den polpulära PAINTED STREET full av affärer, restauranger, och ritten av carabineros.

 

SLUTET AV VÅRT TREVLIGA ÄVENTYR

DAG 28/9

Vi har haft några fantastiska dagar tillsammans fyllda av SPORTS och TOURISM aktiviteter samt glädje på Costa del Sol, vi har även besökt kuststäder, historiska monument, museer, kyrkor, restauranger, affärer, stränder och allt som alla har valt att göra på sin fritid.

Efter frukost kommer vi att säga adjö och privatbussen kör till flygplatsen.

Men säkert kommer många av er att återvända till oss på en annan resa och vi kommer garanterat att erbjuda nya upplevelser!

Det har varit fantastiskt att träffa er och dela vår kärlek till sport, spring och natur, och som vi alla delar oförglömliga minnen som vi kommer att dela med familj och vänner …

… Vi har uppnått vårt mål!

 

 


PRIS, RESERVATION OCH AVBÄSTELNINGS POLICY

 

Pris per person i dubbelrum € 1109

Pris per person i enkelrum € 1265

– PRE-RESERVE: 25% av det totala kostnad.

– Efter 15 dagar: betalas 25% för att BEKRÄFTA RESERV.

– 50% RESTERING måste betalas fram till 1 augusti 2019.

– RETUR: Fram till 08/10/2019.

Återbetalning görs, om man inte ska åka, med en reservation på 5% av beloppet för MALAGA TOUR RUNNING. Undantag med läkarintyg.

– Från och med den 10 augusti, om det finns lediga platser, betalas den totala summan av resan för att reservera en plats.

 Kontakt i Sverige för information

Juan Carlos Córdoba, Vientur Sverige.

Telefon: +46 70 864 19 71

E-post: [email protected]

 

KONTAKTFORMULÄR

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.